Новый сезон — новое всё. В холодный Сочи RODINA Grand Hotel & SPA входит не просто с обновлённым меню, а с новым шеф-поваром. Дмитрий Ахмадуллин пришёл в «Родину» ещё в сентябре, но только сейчас, после первого осеннего гастроужина, мы готовы резюмировать изменения да знакомить публику с шефом.
Любое знакомство начинается с того, что было до. Какой карьерный бэкграунд у вас?
В гастрономической сфере я уже более 12 лет. Рассказывать обо всём, наверное, не имеет смысла. Выделю два отеля — Park Inn by Radisson Rosa Khutor и Radisson Rosa Khutor. Там я вырос до полноценного шефа, понял кухню изнутри и, в общем-то, стал профессионалом своего дела. Этот период карьеры сформировал моё видение и гастрономический стиль.
Повлиял ли город или, быть может, сама «Родина» на вашу кухню и ваш стиль?
Город точно влияет. Здесь своя сформировавшаяся гастрономия. Такая южная, комфортная атмосфера. И «Родина», кстати, вписывается во всё это. Здесь история про понятную и качественную еду. Сюда гости приезжают годами целыми семьями. У них есть определённые ожидания, сформированные уровнем отеля. Поэтому моя задача всегда предугадывать желания гостей и их вкусы.


Можно ли выдержать свой гастрономический стиль, когда у города уже есть свои чёткие традиции? Или лучше адаптироваться под них?
Стиль прежде всего. Да, конечно, традиции — это важно, ведь вкусовые предпочтения формируются ещё в детстве. Но всё же ты как шеф должен давать гостям именно своё видение еды. Иначе зачем вообще приходить к тебе в ресторан, если ты ничем не отличаешься от других? Почему из сотен ресторанов и кафе Сочи должны выбрать именно твой проект? Думаю, в большинстве случаев атмосферу и стиль задаёт именно шеф.
В таком случае можно ли и нужно ли удивлять гостей ресторанов при отелях?
В любом случае да. Ведь в этом и есть суть работы шефа. Мы же творческие личности, которым нужно реализовать свой потенциал. Вот и реализовываем через взаимодействие с гостями, еду, которая вызывает эмоции. Удивление — одна из этих эмоций. Тут мне, конечно, повезло с «Родиной»: у нас пять ресторанов авторской кухни, пять баров — везде своё авторское меню. Так что любой гость уж точно найдёт то, что ему по душе и по вкусу.
Рабочий процесс шефа при отеле — имеет ли он свои отличия?
Безусловно. Из 12 лет карьеры семь я провёл как раз при отелях. С одной стороны, это очень интересно, разнообразно, у тебя не один ресторан может быть, а сразу несколько. В сезон постоянно что-то происходит. Нет рутины. С другой же стороны, это и очень сложно. Столько разных нюансов, которые необходимо учитывать, чтобы всё шло, как по рельсам, 24 часа в сутки. Но я считаю, что именно в отеле у шефа гораздо больше возможностей проявить себя, раскрыть свой потенциал и показать, чего ты вообще стоишь как профессионал своего дела.
Как, кстати, вы вообще оказались в Сочи?
Думаю, история стандартная. Видел, как сильно развивается Сочи в олимпийский и постолимпийский период. В том числе и в моей отрасли. Ну, и захотелось быть в центре событий.
В «Родине», кстати, примерно так же оказался. Проработав в Красной Поляне, понял, что готов к большим высотам. Хотелось брать новые вершины. Искал что-то изысканное и более утончённое. Собственно, «Родина» идеально подходит под это описание. Это лучший и самый знаковый отель города, работа в котором желанна для шефа с амбициями.


Вы пришли в «Родину», когда в Сочи начался сезон яркой аутентики: хурма, инжир, фейхоа, мандарины. Повлияли ли они на формирование кухни здесь?
Конечно, сезонность и локальность — одна из основ моей кухни. Да я в этом не один такой, это уже давно стало очевидной истиной для шеф-поваров. Мы уже начали использовать локальные продукты на пике сезонности, внедряя их в меню, делая специальные предложения, но потенциал ещё огромен. В первую очередь, когда я пришёл в «Родину», мы запустили осеннее предложение из блюд с инжиром. А сейчас при создании меню в «Чёрной магнолии» я использовал хурму и мандарины. Например, тартар из лосося с мандаринами и понзу в нашем меню — это прекрасное воплощение сезонности. А ещё, кстати, большинство варений и джемов мы самостоятельно варим из фруктов и ягод, которые растут у нас в огороде и саду.
Раз уж речь зашла о новом меню, что ещё из него вы можете выделить?
Салат с хурмой, горгонзолой и орехами макадамии — это такой интересный южный твист на классическое сочетание. Обязательно стоит попробовать фермерского ягнёнка с кремом из моркови и гранатовым соусом. Для этого блюда мы заказываем ягнятину у фермера в Дагестане, который пристально контролирует активность и питание животных. А ещё я считаю, что овощи — это еда будущего. И это моё убеждение находит отражение в каждом меню. Выделю цветную капусту с пармезаном и трюфелем.
И финальное: что по планам?
Ну, в «Родине» всегда есть чем заняться — пять ресторанов, как-никак. Впереди у нас обновления меню ресторанов AXIOMA и Black Sea Beach Club. Новые гастроужины тоже не заставят себя ждать — будем приглашать шефов с Юга и Кавказа. Также попробуем формат Chefs table — для этого у нас есть прекрасная площадка в панорамном ресторане «Небеса». Оттуда открываются лучшие виды на черноморские закаты.
Сочи, ул. Виноградная, 33
+7 (800) 200 77 93
grandhotelrodina.ru
TG rodinasochi
VK rodina.sochi

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.
Peptides are additionally low threat, as a result of the fact
that they’re just simple amino acids 4-50 in chain length with a peptide bond.
All of their peptides are made in an FDA-approved, USA lab out in Las Vegas.
This Library Piece shall be a unbelievable read, and you may additionally find one of the best supply of USA-lab-produced peptides
endorsed on my own and loved by my community.
The peptide has shown efficacy in treating pores and skin situations corresponding to psoriasis and pimples by lowering irritation and
accelerating the therapeutic process. Its capacity to boost pores and
skin health extends beyond cosmetic advantages, offering therapeutic relief
for sufferers suffering from chronic skin disorders.
This has led to increased interest in KPV as
a flexible treatment possibility in each scientific and aesthetic dermatology.
Moreover, KPV has been discovered to own anti-inflammatory and analgesic (pain-relieving) properties, further contributing to its therapeutic potential in MCAS management.
By reducing inflammation and alleviating ache, KPV can significantly improve the
standard of life for individuals affected by this challenging condition. This lively bioregulator fragment of MSH performs an important
function in maintaining the body’s immune equilibrium and stimulating the mast cell system.
Every supplement serving accommodates precisely 500 mcg of this important melanocyte-stimulating hormone peptide,
ensuring optimal support and making it an excellent alternative for these seeking health advantages.
Clearly this raises the query as as to whether KPV may intrude
with the import of different nuclear proteins.
TNFα and rhino syncitial virus (RSV)-evoked nuclear factor-κB (NFκB) signaling was measured in immortalised
human bronchial epithelial cells (16HBE14o-) in response to KPV
and γMSH. Cellular and systemic inflammatory signaling was
measured by NFκB reporter gene and chemokine (IL8, eotaxin) secretion, respectively.
The peptide promotes sooner wound healing by supporting tissue regeneration and lowering irritation at injury sites.
Researchers have explored its use in treating
pores and skin wounds, burns, and surgical incisions.
KPV’s capacity to reinforce collagen production and
cell migration makes it valuable in dermatology and regenerative
drugs. KPV is sometimes recommended to profit intestine well
being by probably reducing inflammation and supporting mucosal healing
in the intestines, proving efficient for studying gastrointestinal
inflammatory conditions. Inspecting KPV’s influence on specific
intestine well being conditions like inflammatory bowel illness and ulcerative colitis reveals its potential.
KPV is a potent anti-inflammatory peptide that research suggests could show significant effects
in lowering irritation.
The lifter attributes the gain to both the smarter coaching and the calmer inflammatory setting.
The largest stack that moves the needle is KPV peptide plus
evidence based coaching and restoration practices.
That means applicable quantity and frequency, sensible progression, sleep underneath
real control, a food plan that doesn’t punish your gut, and
honest deloads. The appropriate way to combine any restoration tool is to
pair it with coaching design, diet, sleep, and soft
tissue work. For oral use that targets the gut
wall, timing with meals is rational since PepT1 transport responds to meal pushed peptide flux.
If your major objective is to calm a difficult evening meal, an evening dose is okay.
You are optimizing for consolation and practicality, not hunting for a mythical good peak.
If you may be working to construct an intestine-friendly lifestyle that consists of nutrient-rich meals, stress administration, and skilled care, this peptide
may match right in. It includes coagulation, inflammation, proliferation, and
reworking. KPV peptide helps at multiple factors on this process, making it an necessary subject in regenerative drugs.
As with any other complement, we ask our customers to conduct ample outdoors
analysis earlier than purchasing our products.
Studies point out that KPV exerts its anti-inflammatory properties by probably inactivating inflammatory
pathways and interacting with inflammatory signaling molecules.
This interaction might help to inhibit the discharge of
pro-inflammatory cytokines, thereby suggesting a decrease in inflammation. The three peptides create synergistic effects that
exceed particular person advantages.
The information provided in regards to the merchandise is for reference purposes solely
and should not be interpreted as instructions for use. No declare or representation is made concerning the security or
appropriateness of the merchandise for any specific function. The company disclaims any liability for any misuse of the products and
doesn’t assume any responsibility for any injury or injury which
will result from their use in unauthorized or unintended purposes.
Whereas KPV is concentrated on inflammation management
and immune system regulation (Land), TB-500 has a extra direct role in accelerating
the structural repair of soppy tissues (Liao et al.).
Researchers have proposed KPV and α-MSH as suitable treatments for inflammatory pores and skin and bowel disease,
fibrosis, allergic and inflammatory pulmonary illness,
inflammation of the eyes, and arthritis. That isn’t the same as proof of safety in all humans for
all durations.
KPV is often stacked with peptides like BPC-157 or TB-500 to reinforce tissue restore and calm irritation on a quantity of fronts.
The KPV peptide might be small, however it’s already serving to many individuals manage irritation in a manageable, non-disruptive means.
It’s often marketed for coronary heart health and cholesterol,
but its anti-inflammatory activity is simply as valuable.
It works properly when used together with peptide KPV, as a
result of they target irritation from two directions,
native and systemic. In vitro-translated, purified human IκBα was generously supplied by R.
Lysates containing in vitro-translated GSTtagged Imp-α3 have
been generated from E.
KPV peptide, also called Lys-Pro-Val, is a tripeptide composed
of the amino acids lysine (K), proline (P), and valine (V).
Peptides are quick chains of amino acids that play numerous roles in organic
processes, together with cell signaling, protein synthesis, and hormone regulation.
KPV, derived from α-melanocyte-stimulating hormone (α-MSH), has shown stronger anti-inflammatory motion than its father or mother peptide.
This enhanced efficacy, coupled with its lack of notable
unwanted side effects, makes KPV a promising candidate for treating inflammatory ailments.
One study discovered that the peptide acts as a natural anti-allergenic basophil-response modifier.
One Other reported that KPV regulates the production of interleukin-10 by
skin cells, a mechanism that prevents pores and skin irritation.
References:
surily.in